aplicatii iptv romania online

Cele mai bune 16 aplicatii iptv 2022 pentru vizionare canale tv romanesti online

In ceea ce urmeaza Romania IPTV v-a pus la dispozitie cele mai bune 16 aplicatii iptv 2022 mixate intre aplicatii ce sunt cu licenta sau aplicatii free (gratis) cu o mica descriere despre ele + daca doriti mai multe informatii legat de fiecare aplicatia doar dati click pe numele aplicatiei si o sa fiti trimisi pe site-ul oficial al aplicatiei.

Daca nu stiti care aplicatie sa alegeti sau care vi se potriveste cel mai bine, puteti in josul paginii de tot si sectiunea de FAQ (Intrebari frecvente) care v-ar putea ajuta sa luati o decizie mult mai usor. In principiu cam toate aplicatiile enumerate sunt cele mai bune si cele mai folosite de catre clientii nostrii, totul depinde de gusturile fiecarei persoane. Enjoy!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-smart-iptv-150x150.webp

SMART IPTV

Aplicatia SMART IPTV este cea mai simplista aplicatie si cea mai folosita aplicatie de catre clientii nostri pana in prezent. Aceasta poata fi descarcata pe device-uri precum: LG Smart TV sau LG web OS, Samsung Tizen TV, MAG STB, Android TV, Amazon Fire TV/Firestick.

Este una din aplicatiile care preia EPG-ul (programul care urmeaza pe canalul tv) de la noi si il reda in aplicatie fara probleme. Are si cateva functionalitati si setari foarte utile.

Tutorial instalare aplicatia Smart IPTV pe Firestick/Fire TV/Android TV

Smart IPTV ca si majoritatea aplicatiilor de IPTV are o perioada de proba de 7 zile gratuit, timp in care trebuie sa va decideti daca sunteti multumit/a de ea, iar apoi sa platiti licenta. Licenta puteti sa o platiti pe link-ul https://siptv.eu/activation/ dupa plata nu trebuie sa faceti nimic, vor merge imediat canalele din nou, in putinele cazuri trebuie sa-mi scrieti ca sa va reincarc lista din nou. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-net-iptv-150x150.webp

NET IPTV

Una dintre cele mai folosite aplicatii de IPTV, aceasta poate fi descarcata pe telefoanele Android, pentru iPhone, Xiaomi, pentru televizoarele Samsung Tizen TV, LG TV, Sony Bravia TV, Android TV, pentru iPAD, TCL, Philips şi Sharp.

Design-ul aplicatiei este simplist si foarte prietenos pentru utilizatori, iar costurile licentei sunt pentru 2 ani sau pe viata (lifetime). NET IPTV va ofera posibilitatea sa o probati gratuit pentru o perioada de 7 zile inainte sa cumparati licenta la ea.

Tutorial instalare aplicatia aplicatia Net IPTV

Net IPTV este a-2-a cea mai folosita aplicatie de catre clientii nostrii, aveti la dispozitive 7 zile de proba inainte sa cumparati licenta la ea, apoi o sa va apara pe ecran “Limited time expired” si un link https://www.netiptv.eu/Payment intrati pe el si acolo puteti platii licenta, completand rubricile cu un email si mac-ul care va apare pe ecran. Net IPTV are 2 tipuri de licenta:

 1. O licenta ce se plateste pentru 24 luni si costa 5.79Euro
 2. O licenta ce se plateste doar o singura data si apoi puteti folosii toata viata aplicatia, care costa 13.79Euro.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-flix-iptv.webp

FLIX IPTV

Este in top 3 cele mai folosite aplicatii de IPTV in randul clientilor nostrii impreuna cu aplicatiile Smart IPTV si Net IPTV. Aplicatia poate fi instalata pe orice dispozitiv Android, pe Samsung TV, Amazon Fire Sticks, LG Web OS sau dispozitivele IOS.

Flix IPTV este o aplicatie foarte intuitiva si usor de folosit si poate fi descarcata si direct din Google Play sau App Store (IOS). La fel ca celalte aplicatii din categoria aplicatiilor cu licenta se plateste dupa o perioada de proba 7 sau 10 zile, iar costul licentei este de 7.99Euro si se plateste o singura data. Licenta poate fi platita aici: https://flixiptv.eu/activation

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-iptv-extreme-pro-150x150.webp

IPTV Extreme Pro

Este o aplicatie de IPTV care e foarte ieftina, costul licentei fiind undeva la 1 Euro, singura diferenta fata de celalelalte aplicatii este ca la aceasta se plateste licenta din prima cand o instalati pe dispozitivul dvs Android.

IPTV Extreme Pro este ieftina comparativ alte aplicatii care costul pleaca undeva de la 5.49 Euro pana pe la 17 Euro. Eu folosesc aceasta aplicatie pe telefonul meu Android de cativa ani si n-am avut niciodata probleme, merge perfect.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-smart-one-iptv.webp

Smart One IPTV

Aceasta aplicatie a inceput sa prinda popularitate destul de rapid de cand a aparut, iar majoritatea clientilor sunt foarte multumiti de ea. Nu este populara precum aplicatia Smart IPTV, dar ofera o calitate foarte buna si are 2 tipuri de licenta, una anuala ce costa 2.50 Euro sau licenta pe viata (lifetime) care costa 12.99 Euro. Licenta poate fi platita pe site-ul lor aici: https://smartone-iptv.com/plugin/smart_one/main_activate

SmartOne IPTV este un player media pentru televizoare inteligente, cum ar fi: TV Samsung sub Orsay si Tizen, TV LG care rulează webOS și Netcast, toate televizoarele care rulează sistemul de operare VIDAA precum Hisense și Brandt.

Aplicatia SmartOne IPTV permit utilizatorilor sa poata viziona si canalele prin Xtream Code Api, nu doar cu m3u, permite utilizatorilor să vizioneze Canale Live, VOD (Video On Demand), Seriale . Smartone IPTV este o aplicatie disponibila in mai multe limbi si personalizabila.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-set-iptv-150x150.webp

SETSYSTEME – Set IPTV

Aceasta aplicatie pot sa zic ca este mai mult o alternativa pentru cei care nu pot instala una din aplicatiile populare care sunt disponibile pe majoritatea device-urilor, majoritatea spun despre SET IPTV ca nu este chiar o aplicatie stralucita la cati bani cer acestia pentru ea. SET IPTV poate fi utilizată doar pentru televizoarele TCL, Samsung Smart TV sau tabletele Android.

Aplicatia Set IPTV face parte tot din categoria aplicatiilor IPTV cu licenta primiti si care va ofera o proba gratuit de cateva zile, iar in perioada de proba puteti sa platiti licenta oricand sau dupa expirarea probei. Licenta costa 15.72Euro si puteti sa o platiti pe site-ul lor accesand link-ul: https://setsysteme.com/act.app

ROYAL IPTV

ROYAL IPTV este o aplicatie de streaming ce poate fi gasita pe toate dispozitivele Android TV, Android TV, sau pe TV-urile LG cu sistem de operare minim webOS 4.0 si chiar pe Samsung TV, cu sistem de operare Tizen. Cu un design simplist si comod, ROYAL IPTV se bucura de foarte multe recenzii pozitive din partea utilizatorilor sai.

Royal IPTV poate fi utilizata gratis pentru cateva zile, dupa care daca doriti sa o folositi in continuare trebuie sa platiti licenta la ea. Puteti sa platiti licenta inainte sa expire perioada de proba AICI sau cand a expirat perioada de proba o sa va apara link-ul de plata pe ecran. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data AICI.

Aveti in aplicatie optiunile de setat parola pentru categoriile de canale,filme si seriale, puteti ascunde anumite categorii care nu vreti sa le vedeti!

SMARTTV CLUB

Este una din aplicatiile nu prea cunoscute pentru Smart TV. Este usor de utilizat, iar interfata aplicatiei este foarte bine organizata si confortabila pentru cei care o vor folosii. Se poate utiliza pe dispozitive LG Smart TV, LG web OS, Samsung Smart TV şi Tizen. De ce este buna aceasta aplicatie si ce optiuni ofera?

-Este o aplicatie foarte confortabila, simplista, intuitiva, va trebuie maxim 20 secunde ca sa va invatati cu ea.

Aplicatia SmartTV Club este o aplicatie de IPTV gratuita fara licenta, daca aveti tv LG sau Samsung puteti sa o instalati urmarind tutorialele lor de pe site de aici: https://smarttv.club/download/

SmallTV

Este o aplicatie nou aparuta cam de vreun an de zile ce este disponibila momentan doar pe TV-urile Samsung si urmeaza sa fie disponibila si pe TV-urile LG din informatiile lor. Aceasta aplicatie de streaming IPTV de obicei este instalata in cazul in care nu este disponibila pe tv-ul dvs alta din cele mai populare.

Aplicatia SmallTV ofera o proba de 10 zile gratuite, iar apoi trebuie sa platiti licenta la ea pe site la ei: https://smalltv.me/activate.php Acestia au 2 tipuri de licenta:

 1. 2Euro pentru 400 de zile
 2. 4Euro pentru 900 de zile
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-flex-iptv-150x150.webp

Flex IPTV

Foarte putini clienti folosesc aceasta aplicatie, deoarece este relativ nou si nu este deloc populara si de obicei se apeleaza la ea in cazul in care nu se gaseste niciuna din aplicatiile populare. Este similara cu aplicatia Mega IPTV, dar este o aplicatie acceptabila. Aceasta are 2 tipuri de licenta, una anuala care costa 5.95Euro sau cea pe viata (lifetime) care costa 12.95Euro. Licenta poate fi platita aici: https://www.flex-ip.tv/Activation/

Mega IPTV

Aplicatia Mega ofera o perioada de testare de 7 zile, dupa care trebuie sa platiti licenta pe site-ul lor. Costul licentei este de 5.79Euro si se plateste doar o singura data. Popularitatea acestei aplicatii nu este foarte mare, de obicei este folosita in cazurile in care nu este dinsponibila niciuna din aplicatiile populare.

Din parerile clientilor, aplicatia este destul de buna si destul de usor de folosit, doar ca inca n-a prins asa popularitate ca celelalte aplicatii care sunt pe piata de mai multi ani de zile.

Licenta aplicatiei puteti sa o platiti aici: https://mega-iptv.app/activation

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-tivimate-iptv-player-150x150.webp

TiviMate IPTV Player

Aplicatia TiviMate este disponibila doar pe dispozitivele Android si poate fi gasita in Play Store. Din parerile oamenilor ar fi o aplicatie foarte buna, are si optiunea de Catch-Up (Inregistrarea unui program la o anumita ora ca sa puteti sa vizionati mai tarziu, in caz ca nu puteti prinde o emisiune sau un film ce se difuzeaza).

TiviMate este un player IPTV care va permite sa integrati servicii IPTV in aplicatie cu link-uri M3U, coduri Xtream Code Api sau Portal Stalker.

TiviMate ofera atat o versiune premium, cat si o versiune gratuita a aplicatiei. In versiunea premium aveti diferite optiuni extra, cum ar fi: setare automata cand si ce canal sa inregistreze, aranjarea canalelor pe liste cum doriti dvs, adaugarea mai multo playlisturi.

GSE Smart IPTV

GSE SMART IPTV este o aplicatie IPTV avansata si completa, definita de utilizator, pentru dispozitivul dvs. iOS. Cu un player foarte intuitiv si complex care acceptă majoritatea formatelor, inclusiv M3U si platforme XTREAM Code Api.

Tutorial Instalare si Configurare Aplicatia GSE Smart IPTV

Este o aplicatie gratuita (free), dar are si optiunea cu licenta care costa 3.99 dolari. Are foarte multe optiuni in meniu si usor de folosit, poate fi folosita si pentru a reda imaginea de pe telefon pe TV daca acesta are aceasta optiunea sau prin Chromecast.

Are si optiunea de inregistrare a unui canal in caz ca doriti sa urmariti mai tarziu. Aplicatia se gaseste doar pe dispozitivele IOS.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este aplicatia-iptv-stream-player-150x150.webp

IPTV Stream Player

Aplicatia IPTV Stream Player face parte din lista de aplicatii iptv gratuite, are o multitudine de optiuni si setari. Aceasta este disponibila pe Google Play, App Store (IOS), Windows.

Printre optiuni si setari se gasesc: catchup, recording, partajare pe mai multe ecrane, parental control, test viteza internet direct in aplicatie, casuta de cautare canale/filme etc.

Descarca aplicatia pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iptvstreamplayer.IPTVStreamPlayer

Descarca aplicatia pentru IOS: https://drive.google.com/file/d/19D1LtOj241WgLuQ9ySRhGXyk-c8d-UoD/view

Descarca aplicatia pentru Windows: https://drive.google.com/file/d/1L4s1vncyy9uVKJLKiX2Ft9iA2yL7X3DP/view

Smart IPTV Xtream Player

Smart IPTV Xtream Player face parte din categoria de aplicatii iptv cu o multitudine de optiuni si setari si pe deasupra este si gratuita. Este disponibila pe Smarphone-urile Android, Android Box, Fire TV Sticks, Nvidia Shield TV.

Optiunile care se gasesc in aplicatie sunt:

IPTV Smarters Pro – Smarters Player Lite

IPTV Smarters sau cum se gaseste pe unele dispozitive cu alta denumire Smarters Player Lite este o aplicatie gratuita dar are si optiune de versiune premium, foarte bine gandita, arata foarte bine estetic si se incarca foarte rapid.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata pe orice dispozitiv Android & IOS + pe TV Smart LG si Samsung + poate fi descarcata pe PC/Laptop cu sisteme de operare Windows 8/10 sau dispozitivele de la Apple cu MacOS.

Pe aceasta aplicatie puteti incarca playlist m3u sau Xtream Code Api.

FAQ (Intrebari frecvente despre aplicatii iptv 2022)

 1. Care este cea mai buna aplicatie iptv?

  Parerile sunt impartite, majoritatea care folosesc Smart IPTV spun ca aceasta este cea mai buna,deoarece ei o folosesc de mult timp si s-au acomodat cu ea, plus aceasta aplicatie este cea mai populara si una dintre cele mai vechi aplicatii. Dar da, in general cea mai folosita aplicatie este Smart IPTV.

 2. Toate aplicatiile iptv sunt cu licenta?

  Pe piata exista extrem de multe aplicatii iptv, sunt multe gratis dar si cu licenta. Majoritatea din lista de mai sus mentionate sunt cu licenta, iar cateva sunt gratuite sau aveti optiunea sa luati si versiunea premiul cu plata.

 3. Care aplicatii iptv sunt gratuite? Aplicatii iptv fara plata.

  Din lista de aplicatii iptv mentionate mai sus, cele gratuite care sunt verificate si cel mai des folosite de catre clientii nostrii sunt: Smart TV Club, TiviMate, GSE Smart IPTV, IPTV Smarters PRO, Smarters Player Lite

 4. Care sunt cele mai folosite aplicatii iptv?

  Cele mai folosite aplicatii iptv pana in momentul de fata de catre clientii nostru sunt: Smart IPTV, IPTV Extreme Pro, Net IPTV, Flix IPTV, Smart One IPTV, GSE Smart IPTV, IPTV Smarters Pro (Smarters Player Lite)

 5. Cat costa licenta aplicatiilor de iptv?

  Preturile variaza in functie de aplicatie, majoritatea aplicatiilor se platesc doar odata (one time payment), iar unele se platesc pentru 1,2 ani sau doar o singura data. Preturile incepand de la 1.99Euro pana la maxim 20Euro.

 6. Care aplicatie iptv este cea mai simpla si usor de utilizat?

  Din toata lista de aplicatii iptv mentionate mai sus si dupa ce am intrebat mai multi clienti, acestia mi-au raspuns ca dupa parerea lor cea mai simpla si usor de utilizat aplicatie ar fi Smart IPTV sau IPTV Smarters PRO (Smarters Player Lite)

 7. Care aplicatie este cea mai bogata in optiuni si setari?

  Din toata lista de aplicatii iptv mentionate cele mai bogate in optiuni si setari sunt: IPTV Extreme Pro, GSE Smart IPTV, IPTV Smarters Pro sau Tivimate IPTV Player

Daca aveti mai multe intrebari sau doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne scrieti un mesaj pe WhatsApp, Telegram, Facebook, Email. Multumim frumos ca ati ales IPTV Romania.