Garantia Canale TV Romanesti Online

IPTV Romania va ofera garantia banilor inapoi in cazul in care v-a exista vreo problema si nu se gaseste solutie,ve-ti primii banii inapoi!

La tot mai multa lume le este frica sa echizitioneze un abonament iptv pe o perioada mai lunga din motive ca: „ar pierde banii”! Pentru ca au incercat mai multe servicii de iptv din Romania sau alti provideri din alte tari,care fura doar semnalele si apoi incearca sa le repare,ceea ce duce la intreruperi sau chiar sa nu mearga deloc canalele romanesti. Noi avem propriile servere!

Serviciile noastre sunt premium si de cea mai buna calitate, nu o spunem doar noi,o spun clientii nostrii! Avem peste 74+ recenzii de 5*(Stele) in Google! (Vezi recenziile clientilor nostrii AICI).

Canelele tv romanesti online oferite de noi nu au bufferint si merg in toate tarile fara nici o problema. Singura noastre recomandare e sa va asigurati ca aveti un internet bun,cel putin pentru canalele FHD si UHD.

Exemple de situatii in care primiti banii inapoi:

  1. Va activam abonamentul, iar apoi din anumite motive nu va merge o grila de programe sau nu va merg filmele. In prima faza incercam sa gasim o solutie, daca nu gasim nici o solutie de rezolvare se scade timpul folosit, sa zicem ca ati luat abonament pe 6 luni si ati folosit doar 1 luna, se scade o luna care ati folosit-o si primiti restul de bani inapoi.
  2. Va activam abonamentul, iar apoi din anumite motive sunt probleme la noi ce nu mai pot fi rezolvate, sa zicem ca ati luat abonament pe 1 an de zile, si ati folosit 3 luni de zile, se scad cele 3 luni folosite si primiti restul de bani pana la 1 an de zile.

Pana acuma din toti clientii doar situatii am avut. Cea de la NR 1. I-am activat abonamentul la un client,iar dupa 1 luna de zile nu i-au mai mers programele de desene animate, persoana in cauza din cele 2 dispozitive de la abonamentul de 6 luni, unu era dedicat pentru copii. S-au incercat toate solutiile,cu alta aplicatie,alt abonament etc. nu s-a reusit rezolvarea problemei, ceea ce a dus la scaderea a 1 luna ce a folosit-o clientul si i-am dat banii inapoi pe celelalte 5 luni ramase.

Iar cea de-a 2 a, clientul avea o erroare la aplicatie si i se stergeau programele de fiecare data cand inchidea si deschidea tv-ul,mi-a scris mereu pt reactivare,i-am reactivat mereu,iar apoi aceea persoana a inceput sa-mi vorbeasca urat ca si cum tot eu eram de vina,desii nu i-am reprosat nimic si la orice ora i-am incarcat programele fara sa-i reprosez nimic,chiar am venit cu mai multe solutii sa-si rezolve problema,asa ca am ales sa ii dau banii inapoi si sa vada cum e sa mearga la alti provideri de iptv,care cu prima ocazie cum da de o situatie mai grea,nu mai raspund si nici nu mai da banii inapoi.

Pentru mai multe intrebari va rugam sa ne contactati pe:

WhatsApp & Telegram & Telefon

Multumim ca ati ales IPTV Romania!