Cel mai bun provider de IPTV Romania - Canale TV Romanesti Online

Suntem providerul NR. 1 de servicii IPTV Romania de cea mai buna calitate, fara buffering! 

9 Motive sa alegi IPTV Romania

Cu o experienta de peste 10 ani va putem oferi servicii IPTV Premium! Oferim abonamente de televiziune online IPTV pentru toti romanii! Nu avem restrictii in nici o tara, avem clienti din toata lumea!

Avem servere in 20 de HUB-uri in Europa, America si Rusia asigurand o latenta cat mai mica abonatilor nostri de IPTV Romania. Reteaua noastra internationala insumeaza o capacitate maxima de 80 Gbps din care folosim aproximativ 40 Gbps. 

Avem 3 statii proprii de receptie satelit in Rusia, Anglia si Republica Moldova legate in HUB-ul principal din Saint Petersburg ceea ce ne confera stabilitate si uptime de 99.5%. Nu retransmitem si nu “imprumutam” streamuri de la diverse persoane/firme. Noi avem propriile servere de Canale Romanesti Online!

Dupa achitarea abonamentului IPTV Romania activarea acestuia se face instant.

Suport tehnic non stop pentru dumneavoastra. Suntem singurii care oferim atatea modalitati de contact si suntem transparenti! Puteti sa ne contactati prin WhatsAppTelegramFacebook sau la Telefon pe numarul de pe site intre orele L-V= 07:00 – 20:00 / S-D= 10:00 – 18:00

Doar cu noi puteti avea confortul de a urmarii canalele tv favorite fara buffering cu ajutorul propriilor noastre servere de ultima generatie!

IPTV Romania va ofera si abonamente ce puteti sa vedeti posturi tv romanesti pe mai multe dispozitive simultan.

Oferim garantia banilor inapoi daca apar probleme ce nu pot fi rezolvate! Vezi politica banilor inapoi AICI!

Oferim Servicii de 5 stele din 65+ recenzii dupa cum puteti vedea in dreapta recenziile clientilor din Google sau in meniu la pagina Recenzii!

Poze cu lista de Posturi TV

La lista de mai sus se mai adauga canale din America si Canada.

 

Tutoriale IPTV